Husselen en training

08 maart 2021

Training en Husselen onder 27 jaar
 
Nu de Coronamaatregelen weer enigszins ruimte geven voor leden onder de 27 jaar, willen we voor hun ook weer activiteiten opstarten. Zo starten met ingang van dinsdag ook weer speciale trainingen voor deze leeftijdscategorie. We hebben een groep van 18.30 uur tot 19.30 uur en een groep van 19.30 uur tot 20.30 uur. Op het moment is in een van de twee groepen nog ruimte, dus mocht iemand voor € 5,00 per les nog aan willen sluiten tot de normale cyclus begint, dan kan hij/zij zich melden bij [email protected].
 
Verder willen we ook kijken of er animo is voor het zogenaamde HUSSELEN voor diezelfde leeftijdscategorie. Bij het husselen is het de bedoeling dat de deelnemers willekeurig bij elkaar geplaatst worden en zo een partij spelen. Dit is harstikke leuk, omdat je eens met mensen speelt waar je normaal niet mee speelt en dan krijg je soms weer een heel ander spelletje. Je leert ook anderen weer gemakkelijk kennen.
 
Hoe gaan we dit aanpakken?
 
Wij willen het husselen organiseren zolang de huidige lockdownregels gelden, dus zolang alleen leden onder de 27 jaar mogen dubbelen. Voorwaarde is wel dat er voldoende aanmeldingen zijn en dan denken we toch wel aan minimaal 16 personen op een avond. IEDEREEN onder de 27 jaar kan zich aanmelden, dus doe dat vooral ook als je normaal geen tennismaatjes hebt. Dit is de kans! Maar ook als je wel vaker in een vast groepje tennist is het erg leuk om eens tegen anderen te tennissen.
We willen spelen op de vrijdagavonden. In principe spelen we dan 2 partijen op een avond. De eerste partij speel je dan om 19 uur en om 19.45 wisselen we (husselen we) en speel je een andere partij tot 20.30 uur. Daarna naar huis om op tijd binnen te zijn.
 
Om een indeling te kunnen maken willen wij graag vooraf alle aanmeldingen binnen hebben voor die vrijdag. Uiterlijk woensdagavond 19uur moet je je aanmelden via mailbox [email protected]. Vermeld daar je naam en je mobiel nummer. We communiceren het liefst via whatsapp en maken dus een whatsapp groep aan, dus hou daar rekening mee.  Op de vrijdagavond is iemand van de Recreatiecommissie en/of de commissie Ledenactivering aanwezig om het husselen te begeleiden. Die bepaalt ook de indeling van de twee partijen.
 
Maak gebruik van deze mogelijkheid om weer eens een lekker potje te dubbelen. Dan ben je straks bij de toernooitjes weer het eerste in vorm! Leuk en gezellig.
 
Wel belangrijk uiteraard: HEB JE KLACHTEN DIE MOGELIJK WIJZEN OP CORONA, BIJ ENIGE TWIJFEL BLIJF JE THUIS!!
 
 
Meld je aan!!!!!!!!
 
Bij vragen  kan je bellen met:
Noud Nooijen 06-53843523 (commissie Ledenactivering)
Ernst de Vroomen 06-31073945 (Recreatiecommissie)

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 413 273 515

Paviljoen Tennisclub Volkel

Eeuwsels 10A
5408 AJ Volkel