Husselen op donderdag

01 juli 2024

Vanaf komende donderdagavond HUSSELEN!
 
Net als vorig jaar gaan we in de vakantieperiode vanaf komende donderdag 4 juli tot en met donderdag 15 augustus husselen. Dit jaar dus weer op de donderdagavonden en niet op vrijdag! 
 
De bedoeling is dat iedereen die komt, zijn of haar lidmaatschapkaart op de tafel gooit, waarna er willekeurig door kaartje trekken duo's samengesteld worden. De kans is dus erg groot dat je met of tegen iemand speelt, waar je nog nooit mee gespeeld hebt, maar die mogelijk ook een heel ander niveau heeft. Het is altijd een verrassing. Je speelt dan een partij van 45 minuten, waarna de kaarten weer opnieuw geschud worden en een nieuwe partij gespeeld wordt. 
Het is geen toernooi en uiteraard wil je ieder potje winnen, maar het is vooral leuk om weer eens anderen te treffen, die mogelijk veel beter zijn, maar misschien ook wel gewoon een beginner. Zie  het als leuk, grappig en gezellig en doe het niet te serieus. Het is voor alle niveau's en alles door elkaar. Dus beginners van dit jaar...laat je niet weerhouden!
We spelen maximaal 3 partijen op een avond, of minder als je eerder afhaakt. Dat is geen probleem. 
 
De eerste partij start om 19 uur, dus het is belangrijk dat je er om 18.50 uur bent. EN.... niet onbelangrijk....DE KANTINE IS WEER OPEN!!! Kunnen zomaar top-avonden worden.
 
Op de avonden is er verder geen begeleiding van een commissie. 
 
Tot dan!!
 
Recreatiecommissie

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 413 273 515

Paviljoen Tennisclub Volkel

Eeuwsels 10A
5408 AJ Volkel

KVK-nummer

40215464