Husselen op donderdagavond in de vakantie

13 juli 2022


OP DONDERDAGEN IN DE VAKANTIE; HUSSELEN!!!
 
In het vorige bericht stond de verkeerde startdatum, het husselen zal starten op DONDERDAG 14 JULI.
 
Net als vorig jaar gaan we in de vakantieperiode vanaf 14 juli tot en met 25 augustus op donderdagavonden starten met dit evenement, wat vooral gezellig moet worden. 
 
wat gaan we doen?
 
De bedoeling is dat iedereen die komt, zijn of haar lidmaatschapkaart op de tafel gooit, waarna er willekeurig door kaartje trekken duo's samengesteld worden. De kans is dus erg groot dat je met of tegen iemand speelt, waar je nog nooit mee gespeeld hebt, maar die mogelijk ook een heel ander nivo heeft. Het is altijd een verrassing. Je speelt dan een partij van 45 minuten, waarna de kaarten weer opnieuw geschud worden en een nieuwe partij gespeeld wordt. 
Het is geen toernooi en uiteraard wil je ieder potje winnen, maar het is vooral leuk om weer eens anderen te treffen, die mogelijk veel beter zijn, maar misschien ook wel gewoon een beginner. Zie  het als leuk, grappig en gezellig en doe het niet te serieus. Het is echt voor alle nivo's en alles door elkaar. Dus beginners van dit jaar...laat je niet weerhouden!
We spelen maximaal 3 partijen op een avond, of minder als je eerder afhaakt. Dat mag gewoon. 
 
De eerste partij start om 19 uur, dus het is belangrijk dat je er om 18.50 uur bent. EN.... niet onbelangrijk....DE KANTINE IS WEER OPEN!!! Kunnen zomaar top-avonden worden.
 
enkele spelregels:
- We willen graag weten hoeven mensen we op een avond kunnen verwachten. We zouden het daarom op prijs stellen als je uiterlijk de dinsdag vooraf (dus twee dagen vooraf) in de mailbox van de recreatiecommissie vermeld dat je komt, of met hoeveel mensen je komt. Het verplicht je dan nog tot niets, dus kun je alsnog niet is dat niet zo erg. Overigens; als je komt zonder aan te melden, sturen we je ook echt niet weg. Het mailadres is [email protected].
- Kom op tijd: 18.50 uur voor het eerste potje
- neem je pasje mee
- accepteer dat je met ' minder goden' of ' halve profs' kan spelen en zie er de lol van in
- neem je bankpasje mee, want de kantine is open :-) 
 
Start is dus op 14 juli en we doen dit 7 donderdagen op een rij. Iemand van de commissie Ledenactivering of Recreatiecommissie zal de avond begeleiden.
 
Tot dan!!
 
Recreatiecommissie
Commissie Ledenactivering

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 413 273 515

Paviljoen Tennisclub Volkel

Eeuwsels 10A
5408 AJ Volkel

KVK-nummer

40215464