Inschrijving interne wintercompetitie HE DE GD

07 december 2021

Beste leden,
 
Op donderdagavond 6 januari 2022 start de recreatieve interne wintercompetitie met de onderdelen herenenkel, damesenkel en gemengd dubbel. 
Ieder lid kan aan twee onderdelen deelnemen aan deze competitie. Voor de gemengd dubbel zoek je een maatje, voor de enkel uiteraard niet, en je speelt 4 of 5 wedstrijden op de donderdagavonden in de periode van 6 januari tot en met 24 februari.
Als je aan twee onderdelen deelneemt zijn dit al snel 8 tot 10 wedstrijden! Let er wel op dat je dan weinig verhinderingen opgeeft i.v.m. de planning.
Na het spelen vul je stand in de op de lijst in de kantine en wij zorgen voor wat lekkers bij de koffie!  
 
De puntentelling is gebaseerd op de stand van games. We spelen dus geen sets, maar tellen alleen de games. Gewonnen is 2 punten, verloren 0 punten en bij een gelijke stand ieder team 1 punt.
 
Afhankelijk van het aantal deelnemers worden de wedstrijden gespeeld van 19.00 tot 21.00 uur of soms 22.00 uur.
 
Voor deelname dien je je uiterlijk op zondag 12 december via toernooi.nl in te schrijven. Uiteraard houden we hierbij rekening met je verhinderingen die je opgeeft.
 
De inschrijfkosten bedragen 4 euro. Omdat dit bedrag automatisch geïncasseerd wordt, is het noodzakelijk dat iedereen zelf via toernooi.nl inschrijft. 
 
Nieuwe leden nodigen we ook nu weer uitdrukkelijk uit om deel te nemen. In een korte tijd leer je zo weer andere mensen kennen en meedoen is leuk, gezellig, sociaal, leerzaam en sportief. 
Mochten er vragen zijn, schroom dan niet om deze te stellen door een mail te sturen naar [email protected]!
 
Tot slot, voor iedereen veel tennisplezier!
 
 
 
Groeten,
 
De Recreatie Commissie

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 413 273 515

Paviljoen Tennisclub Volkel

Eeuwsels 10A
5408 AJ Volkel

KVK-nummer

40215464