Inschrijving LeT Teamtennis

08 februari 2024

Beste leden,

Op donderdagavond 14 maart 2024 starten we weer met het LeT teamtennis! De laatste speelavond, tevens feestavond, vindt plaats op donderdag 13 juni. Reserveer deze datum alvast in je agenda!
 
Het LeT-teamtennis is een interne competitie die op 13 donderdagavonden gespeeld wordt. De wedstrijden vinden plaats tussen teams in 8 poules in met zowel heren-, dames- en mixdubbels. Ieder team speelt in totaal ongeveer 13-15 wedstrijden in deze periode. Ieder team moet ook nu weer bestaan uit minimaal 3 heren en 3 dames. 
 
Net als afgelopen starten we om 18:30 uur. De laatste wedstrijden worden dan gespeeld van 21:30 tot 22:30 uur.
 
Inschrijven is eenvoudig. Je stuurt een mail naar [email protected] met 
- Naam van het team
- Naam teamcaptain en mobiel nummer
- Overige teamleden.
 
De mail stuur je uiterlijk zondag 25 februari om zeker te zijn van deelname. Ook bestaande teams moeten opnieuw inschrijven.
 
Ook nu is het weer mogelijk om individueel in te schrijven. Op deze manier kunnen leden die geen nieuw team kunnen vormen, toch meedoen met deze zeer gezellige competitie. Wij proberen dan uit deze inschrijvingen nieuwe teams te vormen. Of dit lukt is niet zeker, dit hangt uiteraard af van het aantal individuele inschrijvingen. Maar wij doen in ieder geval ons best!
 
Nieuwe leden kunnen natuurlijk ook met andere trainingsmaatjes of start-to-tennisers voor dit leuke toernooi inschrijven.
 
Heb je vragen over dit leuke toernooi? Schroom niet om je vraag te mailen! Je kunt ook telefonisch contact opnemen op nummer 06 22 41 93 55.
 
De Recreatiecommissie

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 413 273 515

Paviljoen Tennisclub Volkel

Eeuwsels 10A
5408 AJ Volkel

KVK-nummer

40215464