Ledenwerfactie “Start-to-Tennis” 2021

26 april 2021


 Ledenwerfactie “Start-to-Tennis” 2021

Na het succes van de vorige jaren, gaan we ook dit jaar weer een Start-to-Tennis organiseren.
En net als vorige jaar doen we dit samen met de professionele tennisschool ‘Joffe van der Heijden Tennis’.
Om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de tennissport en onze club organiseren we Start-to-Tennis op 10 zondagochtenden van – onder voorbehoud – 30 mei tot en met 5 september[1].
Natuurlijk hanteren we wel de corona-maatregelen van de KNLTB.
Op een ontspannen en leuke manier kunnen belangstellenden hun eerste ballen slaan en ontdekken dat tennis een leuke sport is en dat TC Volkel een heel gezellige club is.
Er wordt gezorgd voor rackets en ballen.
Voor een bedrag van € 50,00 per persoon, krijgen zij tien tennislessen onder leiding van een professionele trainer en het lidmaatschap van TC Volkel en van de KNLTB tot het einde van het jaar. Uiteraard kunnen deelnemers op de banen van TC Volkel voor de rest van het jaar zelf een balletje slaan.
Start-to-Tennis is niet alleen voor senioren, maar ook voor de jeugd vanaf basisschool groep 3; de deelnemende jeugd speelt natuurlijk met elkaar en apart van de senioren.
Voor de jeugd geldt hetzelfde tarief van € 50,00.
We hopen zo ook te slagen in de noodzakelijke groei van het aantal jeugdleden.
Zo’n zelfde programma loopt bij meerdere tennisclubs in de omgeving.
Na deze 10 zondag­ochtenden worden ook speciale toernooien georganiseerd voor deelnemers aan Start-to-Tennis bij TC Volkel én voor deelnemers aan dit type programma’s bij die andere clubs.
Wanneer de trainingen zijn afgelopen, kunnen de deelnemers dus gebruik maken van dit vervolgtraject, de KoffieTennisCompetitie; ook dát is op de zondagochtenden.
Zo kunnen ze in ieder geval t/m de kerstvakantie blijven tennissen.
Het aantal plaatsen is echter niet onbeperkt, dus: mocht je geïnteresseerden kennen, laat ze zich dan snel aanmelden met een e-mail naar [email protected] Omdat gekozen is voor de zondagochtenden, worden de banen op de door-de-weekse avonden niet verder belast.
Het is dus een heel aantrekkelijk aanbod.
We verwachten uit dit programma net als na de proef van vorig jaar weer een flink aantal nieuwe leden over te houden voor de komende jaren.
Zo houden we TC Volkel een bloeiende en actieve tennisclub.

Help ons om de ledenwerfactie te doen slagen.
De Commissie Ledenactivering heeft samen met tennisschool ‘Joffe van der Heijden Tennis’ het Start-to-Tennis opgezet.
We willen daar graag ook dit jaar een succes van maken.
Op een aantal druk bezochte plekken zullen we posters ophangen.
Er komen berichten op facebook, op de website van TC Volkel, op enkele andere websites, in de krant, maar wat vooral belangrijk is: mond-tot-mondreclame van jullie.
DUS: praat erover in je kennissen- en vriendenkring, zodat het bekend wordt! Let vooral ook op mogelijkheden om (de ouders van) potentiële jeugdleden hiervoor te interesseren. Alvast bedankt voor jullie hulp.

Voor vragen: Commissie Ledenactivering
(Noud Nooijen, Jan Timmers, Irma van der Heijden, Daniëlle van de Heuvel, Frank Wassenberg).  
[1] afhankelijk van verder versoepeling of juist aanscherping van de coronamaatregelen zijn in principe de data als volgt: 30 mei, 6, 13, 20 en 27 juni, 11 en 18 juli, 22 en 29 augustus en 5 september.   

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 413 273 515

Paviljoen Tennisclub Volkel

Eeuwsels 10A
5408 AJ Volkel