Nieuwe regels omtrend Covid-19(corona)

24 september 2021

Corona-update per 25 sept. 2021:  
Beste leden,

Nieuwe regels voor in- en externe competitie, recreatief tennis!  
Vanaf zaterdag 25 september gelden er nieuwe coronamaatregelen in sportkantines, dus ook voor het Tennisclub Volkel-paviljoen!
Let op: dat heeft gevolgen bijvoorbeeld voor competitieteams (thuis en uit), maar ook voor vrij tennis:  voor iedereen die niet gevaccineerd is, geen negatieve testuitslag van max. 24 uur oud of een geldig herstelbewijs kan tonen.
De regels gelden alleen als je binnen in het paviljoen zit of staat en je drankje/hapje nuttigt.
Blijf je buiten dan gelden de beperkingen niet.  
Concreet betekent dit dat:  
iedereen vanaf 14 jaar die binnen wil zitten/staan een coronatoegangsbewijs nodig heeft en moet kunnen tonen , samen met een identiteitsbewijs; bij de bar een Tennisclub Volkel
-telefoon met QR-scanner ligt waarmee bezoekers kunnen aantonen over een geldig coronatoegangsbewijs te beschikken (in combinatie met een identiteitsbewijs); aan het gebruikmaken van het toilet en de kleedkamers geen beperkingen zijn verbonden.
Voor het afhalen van drankjes etc. aan de bar geldt hetzelfde. in de externe competitie de teamcaptains verantwoordelijk zijn voor hun eigen en het bezoekende team.
Zij ontvangen instructies via de  Technische Commissie.
Voor het overige (interne competities, toernooien en vrij tennis) een beroep wordt gedaan op de verantwoordelijkheid van de Tennisclub Volkel-leden.
Landelijk beleid respecteren staat voorop en als je niet over een geldig coronatoegangsbewijs beschikt, dat je dan niet in het paviljoen gaat zitten.
Het paviljoen uiterlijk 00.00u wordt gesloten; er geen maximum is gesteld aan het aantal bezoekers; De PCR-test is gratis voor iedereen die geen geldig herstel- of vaccinatiebewijs heeft.
Met de coronacheck-app kan iedereen het coronatoegangsbewijs ophalen.  
Meer informatie: Klik hier

Best lastig om dat allemaal als sportvereniging met vrijwilligers te organiseren.
Alleen met een gezamenlijke verantwoordelijkheid gaat het lukken!
We rekenen op ieders medewerking!

Hopelijk worden de maatregelen over een maand weer teruggedraaid!  

Bestuur Tennisclub Volkel 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 413 273 515

Paviljoen Tennisclub Volkel

Eeuwsels 10A
5408 AJ Volkel