Nieuwe Trainingscyclus najaar 2022

15 juli 2022


TENNISTRAININGEN NAJAAR 2022
 
De zomervakantie moet nog beginnen voor de meeste mensen, maar toch kijken we al vooruit naar de tennistrainingen voor het najaar. Die starten immers alweer op maandag 5 en dinsdag 6 september. Uiterlijk 27 augustus moeten daar de aanmeldingen voor binnen zijn. Ik zou dat nu direct doen, want straks is het vakantie en dat vergeet je het mogelijk…
 
Zoals iedereen weet heeft Thijs afscheid genomen als trainer. Jammer, maar hij heeft een zeer valide reden, aangezien hij tegenwoordig in Tilburg woont en de reisafstand dus echt te groot werd. We hebben hem namens de commissie Ledenactivering uiteraard  gecomplimenteerd en bedankt met de uitstekende trainingen en een mooie waardebon van House of Beers overhandigd. Wij denken dat hij dit meer op prijs stelde dan een mooie bos bloemen. Dit betekent dus wel dat er een andere trainer voor de groepen komt staan en volgens de laatste berichten worden dat twee verschillende trainers voor maandag en dinsdag. We hebben het volste vertrouwen in de tennisschool van Joffe van der Heijden dat dit weer naar volle tevredenheid ingevuld wordt.
 
Naast andere trainers hebben we moeten besluiten om een kleine verhoging in de lesgelden door te voeren. TC Volkel heeft als beleid dat de tennistrainingen de vereniging  niets moeten kosten, maar ook niets op moeten leveren. Het is een pure service naar onze leden toe. We zien dat we de laatste cyclus nauwelijks uitkomen met de kosten. Die balans komt echter onder druk te staan en dat komt mede omdat we enkele jaren geleden besloten hebben dat IEDEREEN voor hetzelfde lage bedrag (5 euro per les) lessen kan nemen. Een groep van 8 personen is kostendekkend, maar een groep van 6 personen is dat zeker niet en soms zijn groepen echt noodgedwongen kleiner, ook om de nivo’s goed te kunnen blijven scheiden. Toch laten we de leerlingen niet opdraaien voor de hogere kosten als we geen groep van 8  hebben, omdat je dat ook niet altijd zelf in de hand hebt.
Om te kunnen blijven garanderen dat je bij een eventuele kleinere groep toch geen hoger bedrag betaalt, moeten we het standaard bedrag wel verhogen met 2 kwartjes per les. Wij vertrouwen op ieders begrip daarvoor.
 
Dus;

  • Aanvang trainingen 5/6 september op maandagen en dinsdagen
  • 13 trainingen. Niet tijdens het 50+ toernooi en niet tijdens de Herfsvakantie.
  • Inschrijven uiterlijk 27 augustus, maar liefst eerder. Schrijf je nu in via het online formulier klik hier
  • Kosten 13 x 5,50 euro

 
Bedankt
Commissie Ledenactivering
Jan Timmers
Frank Wassenberg
Noud Nooijen

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 413 273 515

Paviljoen Tennisclub Volkel

Eeuwsels 10A
5408 AJ Volkel

KVK-nummer

40215464