Zomertennis 2023: maak reclame in jouw kennissen- en vriendenkring!

13 april 2023


ZOMERTENNIS bij TC Volkel

Net als vorig jaar richten we onze jaarlijkse ledenwerfactie niet alleen op de beginnende tennissers, maar ook op degenen die al eerder hebben getennist. En vooral ook op degenen, die geen lid zijn van Tennisclub Volkel, maar in de zomer toch graag een balletje willen slaan, bijvoorbeeld omdat andere sporten dan min of meer stilliggen. We hanteren weer de naam: ZOMERTENNIS.

  • 8 zondagochtenden één uur tennissen onder begeleiding van een professionele trainer
  • verder vanaf begin juni tot het einde van het jaar vrij tennissen op de tennisbanen van TC Volkel
  • lidmaatschap KNLTB is inbegrepen, dus ook mogelijkheid om mee te doen aan KNLTB-toernooien
  • totale kosten € 50,00.
  • dit zijn de data: 4, 11 en 18 juni, 9 juli, 27 augustus, 10, 17 en 24 september.
     

Ook de bestaande leden van onze club kunnen voor datzelfde bedrag aan de tennislessen op de zondagochtend meedoen en op die sportieve manier nog wat tennislessen halen en kennismaken met andere leden en niet-leden. ZOMERTENNIS is dus zeker ook interessant voor leden, die om welke reden dan ook nog weinig aan vrij tennissen zijn toegekomen.

We willen daar graag ook dit jaar een succes van maken. Op een aantal druk bezochte plekken zullen we posters ophangen. Er komen berichten op facebook, andere sociale media, op de website van TC Volkel, in de krant, maar wat vooral belangrijk is: mond-tot-mondreclame van jullie. DUS: praat erover in je kennissen- en vriendenkring, zodat het bekend wordt! En stuur dit berichtje door. 

Ken je iemand die interesse heeft? Laat ze zich dan snel aanmelden met een e-mail naar [email protected] of bellen met een ven ons:
 Commissie Ledenactivering Tennisclub Volkel,
 Noud Nooijen, Jan Timmers, Frank Wassenberg.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 413 273 515

Paviljoen Tennisclub Volkel

Eeuwsels 10A
5408 AJ Volkel

KVK-nummer

40215464