‘Tennisclub Volkel en Intersport Superstore Uden verlengen sponsorovereenkomst’

03 april 2024

‘Tennisclub Volkel en Intersport Superstore Uden verlengen sponsorovereenkomst’

Tennisclub Volkel en sportspeciaalzaak Intersport Superstore Uden continueren samenwerking door een nieuwe overeenkomst aan te gaan.

Een ideaal dubbel, zo zou je de sponsorverbintenis tussen Tennisclub Volkel en sport speciaalzaak Intersport Superstore Uden het best omschrijven. Samen bieden ze de tennis liefhebber namelijk alles. Tennisclub Volkel een vooral gezellige maar zeker ook een sociale vereniging en Intersport Superstore Uden profileert zich al jaren als de tennis specialist op dat gebied met veruit de grootste collectie die er te vinden is in de hele regio.

Bij tennis is het materiaal dat je gebruikt ontzettend belangrijk. Bij Intersport hebben ze daarin niet alleen een ruime keuze, zowel voor beginners als voor gevorderden, ze weten ook nog eens precies welk racket het best bij jouw stijl van tennissen past. Zij kunnen je daarin perfect adviseren. Dat maakt Intersport voor ons de ideale racketsportpartner. Bovendien: de meeste van onze leden komen al jaren bij Intersport, ook voor hun kleding. Dat maakte voor ons de keuze natuurlijk een stuk gemakkelijker.”

De samenwerkingsovereenkomst houdt concreet in dat Intersport Superstore Uden de komende drie jaar een belangrijke sponsor is van de vereniging. Dat houdt onder andere in dat zij bij toernooien de cadeaubonnen schenkt. Daarnaast zullen de leden van Tennisclub Volkel regelmatig mooie aanbiedingen ontvangen waarmee voordeel wordt geboden.

Fotobijschrift: Peter Zwaans en Patrick Koolen van Intersport Superstore Uden zijn zeer tevreden met de nieuwe samenwerkingsovereenkomst.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 413 273 515

Paviljoen Tennisclub Volkel

Eeuwsels 10A
5408 AJ Volkel

KVK-nummer

40215464